Savate Klub

“Šimunec Gym”

O nama

Kako je nastao klub.

Šimunec prvak

Savate klub osnovan željom svjetskog prvaka u savate boksu Predraga Šimunca da prenese svoje znanje o sportu i borilačkim vještinama drugim reprezentativcima i rekreativcima na svoj jedinstveni način.

Sportski uspjesi višestrukog prvaka Hrvatske, ali i osvajača brojnih europskih medalja, kao i prestižne svjetske titule u savate boksu, bili su motivacija trenera i predsjednika kluba Predraga Šimunca da, po završetku borilačke karijere 2014. godine u Varaždinu, osnuje Savate Klub “Šimunec Gym” Varaždin, koji, prikladno, nosi njegovo ime.

Svojim iskustvom u savate boksu, muaythaiju i full contact disciplini te znanjem stručno osposobljenog trenera, kao i jedinstvenim pristupom treninzima, Šimunec prenosi svoje vještine na članove kluba od kojih brojni osvajaju nagrade na raznim domaćim kao i internacionalnim natjecanjima. Rastom uspjeha i popularnosti kluba, nakon Varaždina, osnovani su klubovi u Varaždinskim Toplicama, Novom Marofu i Zagrebu. Klubovi su članovi Hrvatskog savate saveza i Savate saveza županija u kojima djeluju.

Treninzi kluba sastoje se od onih namjenjenih profesionalnim sportašima, kao i onih za rekreativce.  Trenira se u grupama i individualno. Grupe su podijeljene na dječju, mješovitu odraslu, žensku, grupu umirovljenika te grupe za članove sa specifičnim zdravstvenim stanjima poput poteškoća s kralježnicom i multipleskleroze.

Savate klub simunec gym vz logo

Savate Klub “Šimunec Gym” Varaždin

Potraži nas u Sportskom Centru Srednjoškolac u Varaždinu i treniraj sa svjetskim prvakom Predragom Šimuncem već danas.

Savate Klub “Šimunec Gym” Zagreb

Treniraj sa svjetskim prvakom u srcu Hrvatske metropole. Potraži nas na na Kvatriću, Šubićeva 55, Zagreb, (DSR Omega).

sksg novi marof

Savate Klub  “Šimunec Gym” Novi Marof

Ako si iz Novog Marofa ili blizine i zanima te savate, potraži nas i treniraj s nama u dvorani Osnovne Škole Novi Marof.

sksg vz toplice logo

Savate Klub “Šimunec Gym” Varaždinske Toplice

Zainteresirani iz Varaždinskih Toplica i okolice mogu se priključiti našim treninzima u dvorani Dječjeg vrtića “Tratinčica”.

Predrag Šimunec

Svjetski, europski i višestruki prvak Hrvatske u savateu, muaythaiyu  & full contactu.

Osnivač, trener i predsjednik kluba Savate Klub “Šimunec Gym” Varaždin.

Ispuni pristupnicu i pridruži nam se već danas